Qui som?

OUR STORY..

Si has arribat fins aquí és perquè ara mateix t’estaràs preguntant… Qui és The Corner? Doncs The Corner és una veritable experiència de creixement. Creixement personal, creixement professional i creixement emocional. The Corner és el centre de formació que t’acompanya al llarg de la teva vida, una marca que des de l’any 1986 ofereix serveis de formació i acompanyament a la inserció, que obre un nou món d’oportunitats a les persones.

The Corner és un projecte que va néixer, fa més de 30 anys, de la il·lusió d’un matrimoni, entre una holandesa i un català, per potenciar les habilitats lingüístiques de l’anglès. Però les inquietuds del matrimoni, van evolucionar i van trobar nous camins, és llavors quan van decidir que no podien continuar amb el negoci…

És llavors quan una treballadora i un treballador que formaven part de l’empresa confien a no deixar enrere tot el que havien construït…

Ella, Àngels Galián, que va conèixer a The Corner perquè formava part de l’AMPA de l’escola Numància i buscava una acadèmia d’anglès per a oferir extraescolars, i que va acabar convertint-se en la responsable de les finances de l’empresa i ell, Fermí Cuéllar, familiar del fundador i formador ocupacional de noves tecnologies, van decidir que l’aventura de The Corner no podia detenir-se i havia de fer-se major.

I ja és també la segona generació de la família, Marta, filla d’Àngels, qui ha crescut des de petita al costat del projecte The Corner, qui ara també forma part.

Actualment, en The Corner, som més de 50 professionals apassionats del món de la formació, al seu servei, que ens desvivim cada dia per a fer-li arribar allí on desitgi, oferint més de 100 cursos en les nostres 3 seus de Santa Coloma de Gramenet… i ara també en línia!

Vine i deixa’t seduir per la calor i clima familiar de The Corner!

ELS NOSTRES PROFESSORS!

WHY THE CORNER?

Passió:
Perquè les persones que formem l'equip de
The Corner, vivim apassionadament la nostra professió.

Responsabilitat:
Perquè en tots els projectes que emprenem ens exigim el màxim.

Integritat:
Perquè busquem la millor solució adaptada a les necessitats de cada persona.

Adaptabilitat:
Perquè estem en cerca constant de recursos i eines innovadores per a oferir-te la màxima flexibilitat.

Excel·lència:
Perquè el nostre objectiu és aconseguir que la teva satisfacció vagi més enllà del que haguessis imaginat.

"Tenim clar que sense emoció, no hi ha aprenentatge!".

"Sabem que el veritable protagonista de la història, ets tu!".

"Comptem amb un equip professional excel·lent!"

“Ens desvivim per a fer-te viure la millor experiència!”

Apostem per un model de formació actiu i pròxim.

A través del coneixement dels interessos i motivacions del nostre alumnat, els impliquem a través d’activitats personalitzades, per a aconseguir potenciar la participació i una veritable experiència d’aprenentatge, que es consolidi i els sigui d’utilitat al llarg de la seva vida.

The Corner està format per un equip de grans experts, professionals de la matèria que et faran gaudir de l’experiència d’aprendre.

La motivació de l’alumnat com a eix principal: l’atenció i el seguiment de l’alumnat és clau en el nostre model d’aprenentatge.

Els nostres més de 30 anys de trajectòria, ens han permès ja, formar generacions de famílies... ens deixes formar part de la teva?

LES NOSTRES INSTAL·LACIONS!

ASSESSORAMENT INTEGRAL

Vols aconseguir la teva millor versió? Deixa'ns acompanyar-te!

En The Corner volem acompanyar-te i assessorar-te en qualsevol moment de la teva trajectòria, tant si estàs buscant treball com si vols aconseguir una millora professional.

Per això, posem al teu abast: no sols la nostra oferta formativa, sinó també el servei d’orientació i la borsa de treball.

👉 T’acompanyem en la millora del teu projecte professional proporcionant-te eines i estratègies.

👉 Et facilitem l’accés a ofertes de treball de diferents sectors.

És un servei disponible per a qualsevol persona en edat de treballar que busqui treball o vulgui una millora laboral.

Centre d'Estudis The Corner - Asesoramiento Integral_3
Centre d'Estudis The Corner - Asesoramiento _3
¿Necesitas ayuda?