Comptabilitat informatitzada

Dll, Dx
21/09/2022
21/11/2022
19:00
21:30

Comptabilitat informatitzada

Dll, Dx
21/09/2022
21/11/2022
19:00

21:30

Modalitat

online

Durada

40.00

Nivell

Certificado Oficial

Preu

0 € subvencionat

Què aprendré?
Amb qui aprendré?
profesionales
Continguts
Comptes Llibres; assentaments comptables; els documents final de la comptabilitat; balanç de situació; compte de Pèrdues i Guanys.
Què es un programa de comptabilitat; per què serveix; altres aplicacions.
Operacions generals; definició del Pla comptable; obertura de comptes; operacions específiques; definició de comptes i tipus d’I.V.A; venciments; immobilitzat.
Entrada d’assentaments; realització d’operacions específiques; consultes i obtenció d’informació; tancament del exercici.
Concepte i necessitat de l’amortització; comptabilització de les amortitzacions.; regulació Fiscal de les amortitzacions; comptabilització amb el programa informàtic.
Concepte de provisió i de deteriorament de valor; principals provisions en el PGC; principals deterioraments de valor en el PGC; regulació de les provisions.
Concepte d’operació en moneda estrangera; problemàtica comptable de les operacions amb moneda estrangera; tractament comptable de les operacions; comptabilització.
A qui va dirigit?
De què podré treballar?
De què podré treballar?
Els nostres alumnes treballen en
Cursos relacionats
BigData I
Neuromàrqueting
Treball en equip
Reservar plaça

  Què diuen de nosaltres?
  Google reseñas - Centre d'Estudis The Corner

  Alex Olivella


  “Molt bona experiència en els dos cursos que he realitzat, tant presencialment com a les classes online. Gran personal de recepció i molt bons professors. Ni una sola pega per posar-los.
  100% RECOMANAT!“

  3114
  688
  ¿Necesitas ayuda?